sábado, 27 de noviembre de 2010

"Death by Chocolate" or my first cake

Remember this recipes book I ordered? Yesterday it was my firts attempt in the magical world of desserts (given the name of my blog that's ironic, I know). I tried with the page 265, a good-looking cake known as DEATH BY CHOCOLATE. It was really death, not only making it -I spent half an hour trying to make the eggs with the sugar grow- but also eating it. It was deathly tasty! In fact, if you don't like chocolate don't even try it, cause it's pure cocoa, and even if you like it, I recommend not to eat a big piece unless you want to feel your arteries obstructing.

Anyway, I encourage you to print the recipe -you can find a photo below, I'm too lazy to copy- and bake it. Hope the result looks more or less like mine.


3 comentarios:

  1. yo por ahora solamente he probado el chocolate banana bread, pero mañana hago tarta de café a ver que tal!

    ResponderEliminar
  2. ahora estoy haciendo naan bread. jurjur. qué tal estuvo el banana bread?

    ResponderEliminar
  3. Es muy parecida a la que hicimos nosotros pero parece incluso más contundente (en la nuestra al fin y al cabo sólo te tienta el diablo, aquí ya te mueres directamente). La nuestra por ejemplo, para la masa utilizaba cacao en polvo en lugar de chocolate y dos huevos menos. Eso sí, la nuestra llevaba harina y esta veo que no, por lo que debe de quedar más cremosa.

    Debe de estar rica, así que me la apunto para algún año de estos cuando nos hayamos recuperado de la actual ;)

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...